Trip naar Friesland 

maandag 5/4/2010  tot donderdag 8/4/2010

 

We hadden een paar dagen de tijd en de eerste aangekondigde zonnedagen waren genoeg om er eens op uit te trekken.
samen met de gelegenheid onze kleindochter terug naar Amsterdam te voeren en onze dochter aldaar te bezoeken.
We reden de maandag naar daar(Purmerend) waar we overnachten,Dinsdag morgen zijn we dan  via Uitgeest naar Den Helder gereden.
Na een bezoek aan de haven ,besloten om niet naar Texel te gaan.Daar er meer dan een dag nodig is om dit eiland te verkennen met de fiets.Zal voor een volgende keer zijn.
dan maar terug via Den oever en over de afsluit dijk naar Franeker.We hebben daar veel gefietst.Het weer was prachtig en het zou gek zijn geweest om in de mh rond te rijden tot Groningen.
Wat we deden na vier uur.We landen uiteindelijk op het sportplein De Kardinge net buiten Groningen en een legale camperplaats!S'avonds nog een flinke wandeling.

De woensdag morgen op om 8h en de zon was er!We zijn dan via Assen,Hogeveen naar Twello gereden.Net voor de afrit,middag pauze.
Dan afrit Kampen  tot in Wijhe via de veerpont aldaar.
In wijhe op de camperplaats gaan staan,nu nog gratis .Zeer zonnige dag.fietstocht gemaakt van Wijhe naar Olst. km en terug via wegje langs kanaal en door bossen,Totaal 15 km.ja we zijn geen profs,hi!
S'avonds was de pret over rond 18 h,Bewolkt en regen.

Op donderdag zijn we terug naar huis gereden.waar we rond14h aankwamen.Al met al een mooie trip.We worden het wel weer gewoon.

foto's